Експертизата и опита на Весна идват от дългогодишната й работа в АЕЦ Козлодуй (5 400 служителя), като консултант в изготвянето и проследяването на програми за въвеждане и интегриране на оперативен персонал (първоначална оценка, индивидуални обучителни програми, проследяване на прилагането на уменията в работата – коучинг). Също така и работата й в МП Енемона (3 600 служителя) – менторска програма за подготовка на млади мениджъри в компанията: начален и текущ асесмънт и селекция, обучение и развитие на таланти, текущ коучинг.

Квалифициран преподавател по „Водене на преговори“- проект „Подкрепа за достоен труд“ на КТ Подкрепа; също така работи с учителски групи по теми свързани с управление на агресията в училище, адаптиране на уроците към различните стилове на учене на обучаемите, диалога с родителите; Участва в адаптирането на учебна програма „Добрите неща“ – уроци по социално-емоционална интелигентност за деца. Автор на тренинги и фасилитатор на много обучения през последните 15 години – мениджмънт и коучинг.

Весна е дипломиран психолог, сертифицирана по системите Thomas International, MBTI and Hogan Personal Inventory expert, NEO PI – R, тя е и NLP практик. Весна има опит в прилагането на различни психологически методи за персонална оценка и одит на екипи. Харесва социалното профайърство и изготвянето на личностни профили; участва като психолог в кастинга на телевизионното реалити „Мис Национален отбор“ издание 2012 и 2014 г.; гост на телевизионни предавания и новини, автор на публикации.

Нашите лектори