+359886575720 / +359882272125

Оказване на ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

Оказване на ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

Единствено животоспасяващо обучение!

Резюме

Представяме на Вашето внимание специализираният ни курс по Първа долекарска помощ В дългогодишната ни работа с водещата Служба по трудова медицина - ТиймПревент България, установихме, че силно е подценена важността на адекватна реакция при инциденти; Оказа се наложително да направим отворен курс по Първа долекарска помощ . Рисковете са огромни и не си даваме сметка как буквално за минути може да променим съдбата на някой! ЗА 2 МИНУТИ МОЖЕ ДА СПАСИМ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ако знаем какво правим или за същите 2 МИНУТИ ДА ОТНЕМЕМ ЖИВОТ, ако не знаем какво правим. Акцентът ще бъде върху практическото оказване на Първа долекарска помощ. Ще се наблегне на най-честите инциденти в работна среда Водещият лектор e Европейски шампион и съдия по ПДП, First Aid Convention in Europe. Ще наблегне на практическото показно на най-разпространените техники за оказване на първа долекарска помощ. Обучението ще бъде на разбираем и достъпен език без излишни термини!
ГАРАНЦИЯ 
“Застраховани сте” като получавате нашата гаранция, че всички теми ще бъдат преминати. В случай, че времето не стигне да бъдат обсъдени всички обявени теми, нашите лектори ще запишат видео обучение с пропуснатите теми и те ще Ви бъдат предоставени възможно най-скоро. По този начин ще бъдете сигурни, че нищо няма да изпуснете!
!!! Местата са ограничени !!! Моля, не превеждайте пари без да сте получили официално потвърждение с фактура !!! Благодарим Ви предварително!
Ценови пакети: Стандарт
     
Участие в целия курс да
Консултации и въпроси към лектора да
Удостоверение за преминат курс да
Кафе-паузи да
Wi-Fi интернет да
Индивидуален материал да
Електронен материал да
.  .
Цена за участие в курса:    60 лв.  
 Втори участник   40 лв.    
 Местата са  изчерпани   
 
Курсът е подходящ за вътрешнофирмено обучение
  Местата за този курс са изчерпани! Следващата дата: 28 октомври 2016 г. 

Лектори

Място

гр. София

гр. София, хотел Бест Уестърн ЕКСПО

гр. София, хотел Бест Уестърн ЕКСПО

Хотел Бест Уестърн Експо Плюс се намира на адрес: гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 149. Бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от Летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център.

Програма

 • Ден 1
  13:00 Регистрация на участниците
  13:30 ТЕОРИТИЧЕСКА ЧАСТ
  • Определяне състоянието на пострадал – витални знаци, измерване на пулса, оценяване на пораженията, оценяване състоянието на съзнанието, освобождаване на телесни повърхности, поставяне в странично, стабилно положение.
  • Рани и наранявания – повърхностни, дълбоки, проникващи, съчетана и комбинирана травма, кръвоизливи, спиране на кървене.
  • Счупвания – закрити, открити, поведение, шиниране, преместване на пострадал.
  • Изгаряния – от контактни повърхности, от гореща вода, определяне и оценка на изгорената повърхност, поведение.
  • Поражения от електричество – разлика в пораженията, в зависимост от честотата и напрежението на електрическия ток, поведение.
  • Затрупване с тежести – оценка на състоянието на пострадалия, поведение.
  • Поведение при здравословни проблеми от общ характер – задух от белодробен и извън белодробен произход(инхалиране на чужди тела), остро настъпила коремна болка, остро настъпили болки в областта на крайниците.
  • Количествени и качествени промени в съзнанието.
  • Други видове наранявания и състояния с техните признаци и ПДП.
  15:00 Кафе-пауза
  15:30 ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ
  •     Третиране на различни видове наранявания и състояния
  •     Практика – CPR на възрастен човек
  17:00 Въпроси и дискусия. Закриване на обучението

Контакти

гр. София 1172
ж.к. Дианабад, ул. Васил Калчев 2, Офис - Партер