+359886575720 / +359882272125

ПРАВО-HR 1 - Задължения и отговорности на експертите по управление на човешки ресурси

ПРАВО-HR 1 - Задължения и отговорности на експертите по управление на човешки ресурси

Серия "Право & Човешки ресурси" - Модул 1

Резюме

Защо да участвате? Курсът е основополагащ за всеки, който се занимава с управление на човешките ресурси. Компетентното управление на човешките ресурси на предприятието, базирано на знание и опит е едно от основните предизвикателства пред мениджърите в настоящите социално-икономически условия. Именно това е и основният фокус на практическия курс с лектор г-н Иван Нейков. Какво ще съдържа курсът? Ще бъде разгледана същността на управлението на човешки ресурси:
 • Какво, кога и защо трябва да правим?
 • Какви документации трябва да разработим?
 • Как да избегнем санкции и неблагоприятни последствия от пропуски?
 • Каква отговорност носим?
 • Какви са най-често допусканите грешки?
Какво ще получите допълнително? В рамките на курса предвиждаме широки възможности за персонални консултации и въпроси към лектора на обучението, тъй като групите ще бъдат ограничени. По този начин получавате експертния коментар на г-н Иван Нейков относно казусите от практиката на Вашата организация! Какво включват учебните материали? Учебните материали са включени в пакет „Стандарт“. Включват богато съдържание полезни примерни документи и образци,  подготвени от лектора (на хартиен и електронен носител), както и актуалната нормативна база (тя е предоставена само на диск). За кого е подходящ курса? Този курс е основополагащ и е подходящ за хора, които искат или вече се занимават с управление на човеш ресурси  - мениджъри, експерти и специалисти в областта на управлението на човешките ресурси, счетоводители, които се занимават с тази материя, управители на разрастващ се бизнес, както и всички, чиято работа е свързана с управлението на човешките ресурси.
Внимание! Ако курсът НЕ се окаже подходящ за Вас може да го замените с някой друг от тази серия: МОДУЛ 1: Задължения и отговорности на експертите по управление на човешки ресурси. МОДУЛ 2: 20-те вътрешни нормативни актове за добро управление на човешките ресурси. МОДУЛ 3: Набиране и подбор на персонал. МОДУЛ 4: Атестиране и оценка на труда. Формиране на работната заплата. МОДУЛ 5: Сключване и изменение на трудовото правоотношение. Избор на договор. МОДУЛ 6: Прекратяване на трудовото правоотношение. Съкращения в щата. Прилагане на 7 различни начина на прекратяване на трудовото правоотношение. МОДУЛ 7: Работно време, почивки и отпуски. Възможности на работодателя за въвеждане на гъвкаво работно време. МОДУЛ 8: Трудови задължения, дисциплинарна и имуществена отговорност на служителите и работниците. WORKSHOP по трудово право – разработване на вътрешни нормативни актове WORKSHOP по трудово право – Сключване, изменение и прекратяване на трудовото правоотношение
ГАРАНЦИЯ  “Застраховани сте” като получавате нашата гаранция, че всички теми ще бъдат преминати. В случай, че времето не стигне да бъдат обсъдени всички обявени теми, нашите лектори ще запишат видео обучение с пропуснатите теми и те ще Ви бъдат предоставени възможно най-скоро. По този начин ще бъдете сигурни, че нищо няма да изпуснете.
Ценови пакети: Икономичен Стандарт ..Бизнес
    Best Seller  
Участие в целия курс да да да
Консултации и въпроси към лектора да да да
Удостоверение за преминат курс да да да
Кафе-паузи да да да
Wi-Fi интернет да да да
Материал на електронен и хартиен носител да да
Комфортни места на предните редове да
Лична консултация с лектора след обучението да
 Цена 150 лв.  180 лв.  240 лв.
-20% отстъпка за ранно записване  120 лв.   144 лв.  192 лв. 
Цените са крайни за един участник.
За да се регистрирате, изберете количество от съответния пакет и след това бутон РЕГИСТРАЦИЯ. Попълнете полетата и продължете до финализиране на заявката. При успешна регистрация ще получите веднага потвърдителен имейл с фактура.

Лектори

Място

гр. София

гр. София, хотел Бест Уестърн ЕКСПО

гр. София, хотел Бест Уестърн ЕКСПО

Хотел Бест Уестърн Експо Плюс се намира на адрес: гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 149. Бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от Летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център.

Програма

 • Ден 1
  9:00 Регистрация на участниците
  9:30
  •    Управление на човешки ресурси – същност и ефект;
  •    Изисквания за заемане на длъжности ” мениджър”, „експерт” и „специалист” по управление на човешки ресурси (личен състав)”;
  •    Изготвяне на вътрешни нормативни актове в сферата на управление на човешките ресурси.
  11:00 Кафе-пауза
  11:15
  •    Изготвяне на щатно разписание;
  •    Изготвяне на длъжностни характеристики;
  •    Изготвяне на вътрешнофирмени стандарти в сферата на управление на човешките ресурси;
  •    Служебно досие – създаване , съдържание и одит.
  13:00 Обедна почивка
  14:00
  •    Документация по сключването на трудовите договори;
  •    Документация по време на изпълнението трудовите договори;
  •    Документация при прекратяване на трудовите договори.
  15:30 Кафе-пауза
  15:45
  •    Изготвяне на характеристика за професионални качества на работника и за резултати от трудовата му дейност;
  •    Изготвяне на препоръка при кандидатстване за работа;
  •    Отговорности   на длъжностните лица при издаване   на документи, удостоверяващи факти, свързани с трудовите договори;
  •    Най-чести грешки , допускани от екипа на работодателя.
  17:30 Дискусия. Закриване на обучението.

Контакти

гр. София 1172
ж.к. Дианабад, ул. Васил Калчев 2, Офис - Партер