Дата на провеждане:
02.06.2022


Място на провеждане:
ОНЛАЙН обучение, Online


Лектор:
Екип от лектори и експерти ЗБУТ


Резюме:

На 1 юни Респонса Превент – водещ консултант по здраве и безопасност в България, стартира информационната кампания „Детска безопасност“. Тя ще продължи един месец и ще бъде насочена както към децата, така и към техните родители, съобщиха организаторите.

Кампанията ще продължи през целия месец юни и е част от инициативата на Респонса Превент да повиши културата по здраве и безопасност.

Част от активностите са онлайн обучения, посветени на различни етапи, свързани със здравето и безопасността – от бременността до тийнейджърска възраст. Кампанията „Детска безопасност“ включва и онлайн обучение по първа долекарска помощ, а всички материали и събития ще бъдат свободно достъпни в онлайн каналите на Респонса Превент.

„Всеки ден работим за подобряване на здравословните и безопасни условия на труд на нашия екип, нашите клиенти и техните служители. Но през юни акцентът пада върху децата и то не само на нашите деца, децата на нашите клиенти и техните служители, а на всички дечица. Обслужваме много учебни заведения – от ясли и детски градини, през основни и средни учебни заведения до университети, и имаме много наблюдения и препоръки, които нямаме търпение да споделим с всички. Нашата мисия е да направим здравето и безопасността навик – колкото по-рано, толкова по-добре“, коментира Снежана Иванова – основен идеолог и координатор на кампанията „Детска безопасност“ на Респонса Превент, цитирана в съобщението.

Кампанията „Детска безопасност“ ще бъде с продължителност от пет седмици – през целия месец юни, като всяка седмица ще има конкретни теми, подходящи за различните възрасти. Стартът ще бъде даден с безопасността по време на бременност и ще включва  обезопасяване на дома, безопасност за бременни и най-честите грешки, които се допускат в този период. През втората седмица темите ще са обърнати към безопасността на бебета и малки деца, като е включено и обучение по оказване на първа долекарска помощ.

През третата седмица акцентът ще бъде безопасност за ученици, а през четвъртата ще бъдат дадени полезни съвети и за младежи в тийнейджърска възраст. През последната седмица екипът на Респонса Превент е подготвил кратка информация за безопасност при бедствия и аварии.

Специално за кампанията „Детска безопасност“ са разработени множество визуални материали, които дават основна информация на достъпен и разбираем език.

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ, част от кампанията „ДЕТСКА БЕЗОПАСНОСТ“ на Респонса Превент


  • РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате, натиснете бутона „ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО“. В деня на обучението ще получите линк, на който може да участвате!


Акценти за тази част: 

  • Безопасност за бременни
  • Ергономия за бременни
  • Safety Home – Обезопасяване на дома
  • Полезни книги

Лектор

Място на провеждане

ОНЛАЙН обучение, Online

Онлайн обученията представлява семинар, който се провежда онлайн/презинтернет чрез софтуер за видеоконференция. Най-голямото предимство на онлайн обученията е възможността, която предоставят за провеждане на събитие от комфорта на дома или офиса на всеки един участник. Необходимо е да имате компютър с интернер, слушалки и микрофон (ако желаете да задавате въпроси). Ако нямате микрофон - може да задавате въпросите си чрез функцията "чат"

  • ОНЛАЙН обучение
  • ОНЛАЙН обучение

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения