Дата на провеждане:
21-25.03.2016


Място на провеждане:
Хотел Тера Европа, гр. Търговище


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

Обучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Хотел Тера Европа, гр. Търговище

Хотел Терра Европа в Търговище предлага безплатен Wi Fi в цялата сграда и безплатен самостоятелен паркинг. Срещу допълнително заплащане може да се заявят масажи. Всяка стая в Терра Европа разполага с климатик, сателитна телевизия и мини бар. Включва безплатен сейф. Има и кът за сядане. Някои от стаите имат диван. Самостоятелната баня е оборудвана с душ или вана и безплатни тоалетни принадлежности. Хотел Терра Европа разполага с а-ла-карт ресторант и нощен клуб. Гостите могат да получат информация за туристически услуги на рецепцията. При заявка и срещу допълнително заплащане се предлагат трансферни услуги. На 100 метра има хранителен магазин. Град Омуртаг е на 20 минути с кола.

  • Хотел Тера Европа
  • Хотел Тера Европа
  • Хотел Тера Европа
  • Хотел Тера Европа

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения