Дата на провеждане:
21-25.03.2016


Място на провеждане:
Гранд Хотел Шумен, гр. Шумен


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

Обучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Гранд Хотел Шумен, гр. Шумен

http://www.hotel-shumen.com

Разположен в центъра на град Шумен, 4-звездният Гранд хотел Шумен предлага стаи с гледка към Шуменското плато, закрит плувен басейн, сауна и охраняем паркинг. Гостите на хотела ползват безплатно закрития плувен басейн и сауната и безплатна Wi-Fi връзка с интернет и получават кошница с пресни плодове. На място има фитнес център. Всички стаи са оборудвани с климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и минибар и включват баня с вана или душ. Някои от стаите са с гледка към монумента "1300 години България". В целия хотел е осигурен безплатен безжичен интернет достъп. Гостите на Гранд хотел Шумен могат да се насладят на разнообразие от ястия в гурме ресторант или в механа с типична българска кухня. На разположение е също бизнес център с конферентни зали с оборудване за презентации. Шуменската крепост е на 3 км от хотела. Могат да се организират трансфери от и до летищата в Букурещ, София, Варна и Бургас. Преслав се намира на 20 км, а Плиска - на 30 км.

  • Гранд Хотел Шумен
  • Гранд Хотел Шумен
  • Гранд Хотел Шумен
  • Гранд Хотел Шумен
  • Гранд Хотел Шумен
  • Гранд Хотел Шумен

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения