Дата на провеждане:
28.03-01.04.2016


Място на провеждане:
Хотел Лес, гр. Разград


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

Обучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Хотел Лес, гр. Разград

www.hotel-les.com/

Хотел Лес е разположен в градския парк на Разград. Предлага климатизирани стаи и суити с безплатен WiFi интернет. На място е осигурен безплатен частен паркинг. Всяка от стаите е оборудвана с телевизор с кабелни канали и минибар. Суитите включват и кът за сядане с диван. В самостоятелните бани са осигурени душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. В хотел Лес се помещава и ресторант. На място и в околностите има възможност за множество дейности, включително тренировки във фитнес центъра, който е оборудван с уреди CYBEX, пешеходен туризъм и колоездене. На 300 метра от хотел Лес има магазин за хранителни стоки. Жп гара Разград се намира на 4,4 километра.

  • Хотел Лес
  • Хотел Лес
  • Хотел Лес
  • Хотел Лес
  • Хотел Лес
  • Хотел Лес

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения