Дата на провеждане:
28.03-01.04.2016


Място на провеждане:
Хотел Аква – Варна, гр. Варна


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

Обучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Хотел Аква – Варна, гр. Варна

varna.aquahotels.com/

Хотел Аква се намира до централната пешеходна и търговска зона в сърцето на Варна, на 1,5 километра от плажа и плувния комплекс Приморски, и предлага просторни помещения за настаняване. Хотелът притежава СПА и фитнес център. На разположение на гостите има безплатен подземен паркинг, както и платен частен паркинг в предната част на хотела. Ресторантът на хотел Аква предлага българска и международна кухня. Хотелският СПА център включва финландска сауна, парна баня, хидромасажна вана, душ Виши тип тропически дъжд, както и зона за релакс. Можете да се възползвате от салона за красота или да си угодите с релаксиращ масаж срещу заплащане. СПА процедурите включват разнообразни терапии с вино, шоколад и мед. Курортният комплекс Златни пясъци е на 15 километра, а летище Варна е на около 10 минути път с кола. Жп гарата е на кратко пешеходно разстояние, а пристанището на Варна се намира на 450 метра.

За нашите гости това е любимата част на Варна, според независими отзиви.

  • Хотел Аква – Варна
  • Хотел Аква – Варна
  • Хотел Аква – Варна
  • Хотел Аква – Варна
  • Хотел Аква – Варна
  • Хотел Аква – Варна

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения