Дата на провеждане:
18-22.01.2016


Място на провеждане:
Хотел Империал, гр. Пловдив


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

ъв връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

Обучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Хотел Империал, гр. Пловдив

http://hotelimperial.bg

Хотел & СПА Империал-Пловдив е централно разположен и е заобиколен от частна градина. Предлага безплатен фитнес център, безплатен частен паркинг и безплатен Wi-Fi интернет във всички части. СПА съоръженията включват парна баня, финландска сауна, арома сауна, инфрачервена кабина, хидромасажна вана, зона за релакс и ледено шоково ведро. Елегантните и комфортни стаи са обзаведени с внимание към детайла, като някои от тях са с гледка към частната градина. Оборудвани са с LED телевизор, минибар, индивидуално контролиран климатик и безплатен високоскоростен безжичен интернет.

  • Хотел Империал
  • Хотел Империал
  • Хотел Империал
  • Хотел Империал
  • Хотел Империал
  • Хотел Империал

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения