Дата на провеждане:
18-22.01.2016


Място на провеждане:
Гранд Хотел Хебар, гр. Пазарджик


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

бучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Гранд Хотел Хебар, гр. Пазарджик

http://www.grandhotelhebar.net

Големият и луксозен Гранд хотел Хебър е удобно разположен в центъра на Пазарджик. Предлага ресторант, фитнес център и безплатен Wi-Fi достъп до интернет на цялата си територия. Всички стаи за гости имат плоскоекранен телевизор с кабелни канали и самостоятелна баня. Всяка стая е оборудвана с телефон, минибар и сейф. Ресторантът на хотела сервира континентална закуска, както и разнообразно меню за обяд и вечеря. Той е подходящо място за всякакъв вид мероприятия - от семейни тържества до бизнес срещи. Ресторантът предлага и отделна ВИП стая. Гранд хотелът разполага с фитнес център и сауна, които гостите могат да ползват безплатно, както и с магазин за подаръци. В рамките на няколко минути пеша от хотела се намира историческият музей. Гранд хотел Хебър е на 15 минути път с кола от пещерта Снежанка и на 30 минути от Пловдив и изложбените площи на търговския панаир. София и летище Враждебна са на 100 км.

  • Гранд Хотел Хебар
  • Гранд Хотел Хебар
  • Гранд Хотел Хебар
  • Гранд Хотел Хебар

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения