Дата на провеждане:
08-12.02.2016


Място на провеждане:
Хотел Монте Кристо, гр. Благоевград


Лектори:
Д-р инж. Здравко Георгиев
Д-р инж. Надя Николова-Деме
Доц. д-р. инж. Димитър Баев
Инж. Снежана Тодорова
Лияна Аджарова


Резюме:

Във връзка с изпълнение на Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяемa енергия“ финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, Грантова схема BG04-04-05 „Обучения и образователни дейности за повишаване на административния капацитет по отношение на мерки за енергийна ефективност и възобновяема енергия“ , Министерство на Енергетиката Ви кани да вземете участие в обучения  представящи най-добри практики и чуждестранен опит в сферата.

Обученията имат за цел да повишат капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и ще се проведат по приложения график.

За участие, моля попълнете регистрационната форма http://energygrantsbg.org/bg/ и изпратете наeerebg04@me.government.bg   и  mira.dakovska@bilsp.org.

бучението е безплатно за всички представители на общински и държавни структури и техните служители.

Осигурени са: Обяд, кафе-паузи и учебни материали


Лектори

Място на провеждане

Хотел Монте Кристо, гр. Благоевград

http://hotelmontecristobg.com

Хотел Монте Кристо се намира в Благоевград. Той предлага детска площадка и вана с гореща изворна вода. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място. Има безплатен частен паркинг. Стаите са с плоскоекранен телевизор. Някои стаи са с изглед към градината или града. Всяка стая разполага със собствена баня. Предоставени са безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Супериорните стаи са със СПА вана или хидромасажна вана. Осигурен е телевизор. Предлагат се денонощна рецепция, грижи за деца, химическо чистене и фризьорски салон. Хотелът предлага велосипеди под наем, а районът е популярно място за туризъм. Боровец се намира на 50 километра, а Добринище е на 45 километра. Летище София е на 78 километра от хотел Монте Кристо.

  • Хотел Монте Кристо
  • Хотел Монте Кристо
  • Хотел Монте Кристо
  • Хотел Монте Кристо
  • Хотел Монте Кристо
  • Хотел Монте Кристо

Контакти

За повече информация и въпроси, моля свържете се с нас по следните начини:

Други предстоящи обучения