+359886575720 / +359882272125

ЗОП 2021 г - обнародвани промени, нови задължения и функции на ЦАИС ЕОП, практическо прилагане и нови задължения.

ЗОП 2021 г - обнародвани промени, нови задължения и функции на ЦАИС ЕОП, практическо прилагане и нови задължения.

Специализирано практическо обучение.

Резюме

Интензивно комбинирано практическо обучение на тема промените в Закона за обществените поръчки от 2021г. и новостите в Закона за мерките срещу изпиране на пари.  Всичко за обществените поръчки на едно място. Как ще възлагаме обществените поръчки от 01 януари 2021 г. Проектът за промени в ЗОП, оповестен в началото на месец юли и одобрен от Правителството на 07.10.2020 г., бе приет от Народното събрание на второ четене на 10 декември. Според обявената информация, с измененията се прецизират изисквания, произтичащи от европейското законодателство в областта на обществените поръчки. Така например, разширява се обхватът на измененията в договорите и рамковите споразумения, които се квалифицират като съществени. Целта е да се ограничат случаите на допустими отклонения от първоначално сключения договор. С електронното възлагане и работата на ЦАИС ЕОП са свързани и редица други промени - след изменения и допълнения в чл. 39а!! За да подпомогнем изправянето срещу това предизвикателство, организираме професионален семинар, в който ще бъдат разгледани основните практически въпроси на промените в Закона за обществени поръчки. Нашите лектори подготвиха практически насоки съгласно измененията в правната уредба като основната цел ще бъде да дадат сигурност на участниците за законосъобразното разходване на публични средства. Темите на нашите лектори обхващат приетите промени в Закона за обществени поръчки (ЗОП) от 2021 г. и са насочени предимно към възложителите, но ще са изключително полезни и за изпълнителите поради внедряването на нов вид възлагане и кандидатстване. Адв. Станислава Стоицева ще представят най-важните елементи в процеса на подготовка и възлагането на обществени поръчки по новите правила. Опитът на лекторите по казуси свързани с обществени поръчки гарантира експертният прочит на промените в ЗОП, който ще получите по време на семинара.  
Свързани обучения от „Серия Право“: http://responsa.bg/trainings/zashtita-na-lichnite-danni/ Защо да участвате?
  • Ще се запознаете с последните изменения и допълнения в ЗОП;
  • Ще спестите време и усилия за подготовката на документацията за обществени поръчки;
  • Ще намалите риска от грешки и пропуски, които биха довели до неприятности и санкции;
Всеки участник, преминал обучението, получава удостоверение за преминато обучение. Редовна цена: 120 лв. с вкл. 20 % ДДС Втори и следващ участник - 90 лв. с вкл. 20 % ДДС  

Лектори

Място

ОНЛАЙН обучение

ОНЛАЙН обучение Онлайн обученията представлява семинар, който се провежда онлайн/презинтернет чрез софтуер за видеоконференция. Най-голямото предимство на онлайн обученията е възможността, която предоставят за провеждане на събитие от комфорта на дома или офиса на всеки един участник. Необходимо е да имате компютър с интернер, слушалки и микрофон (ако желаете да задавате въпроси). Ако нямате микрофон - може да задавате въпросите си чрез функцията "чат"

Програма

  • Ден 1
    Начален час: 13:00 часа Акценти по програмата:  

Контакти

гр. София 1172
ж.к. Дианабад, ул. Васил Калчев 2, Офис - Партер