+359886575720 / +359882272125

Best Seller: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор. Защита на лични данни в трудовите правоотнишения.

Best Seller: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор. Защита на лични данни в трудовите правоотнишения.

Резюме

ВАЖНО ОБНОВЛЕНИЕ НА КУРСА: Поради множеството въпроси и молби от страна на участниците ни включваме 2 нови теми в курса:
 • защита на личните данни в трудовите правоотношения
 • съдържание и ключови елементи на трудовите договори

В курса може да участвате и на една от темите, съответно:
 • 06-07 юни - Сключване и изменение на трудово правоотношение - 180 лв.
 • 07-08 юни - Прекратяване на трудово правоотношение - 180 лв.

На 06 юни ще сключим най-успешния трудов договор, ще променим настоящите за да ги направим още по-добри, и накрая ще уволним всички притеснения, които имате при прекратяването им. В обучението е включен и WORKSHOP, в който ще проиграем различни казуси за да упражним новите техники и подходи към решаване. Колко пъти ви се е случвало да се злоупотребява с договорите, които сами сте написали? А колко пъти сте изпитвали притеснения, че ще ощетите предприятието или служителите при сключването или прекратяването на трудовото правоотношение, заради използван неработещ начин и неподходяща съдебна практика? Ами, всички тези заплетени казуси, в стил параграф 22?… Колко пъти сте съжалявали, че сте допуснали развитие, ощетяващо интересите ви заради пропуск или не достатъчно опитен екип? Заповядайте на НАЙ-ДОБРИЯТ ни интензивен курс от СЕРИЯ ПРАВО, за да се запознаете с промените в Кодекса на труда,  добрите практики и всички възможности, които българското и европейско законодателство предоставя за справяне с трудни и заплетени казуси. Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина.Запознайте се с най-добрите и изпитани практики! Акценти и подробна програма вижте по-долу.
Коментари от участници на предно издание: Беше ли полезно обучението за Вас. ако – да с какво? “Да, обучението е прекрасно нещо което ми достави удоволствие и много полезни съвети” – В. Антонова, “Автомагистрали Хемус” АД – гр. София “Да, ще работя с по-голяма увереност в знанията си в управляването и конкретност на работата.” – Х. Боев, РИО Добрич “Да, с конкретни примерни текстове за защита интересите на работодателя, които да бъдат договорени между страните по трудовото правоотношение, информация за съдебни решения по неясни законови задължения на работодателя.” – Д. Чанкова, “Щека Електроник България” ЕООД “Да, получих подробна и полезна информация поднесена по неповротим начин от водещия” – Е. Костадинова – “Пътища и мостове” ЕООД “Да, с практическите примери, които помагат за ясното тълкуване на закона и структурирано представяне на определени процедури от трудовите отношения. Съдебните практики бяха много полезни.” – Л. Михова, САД С.А клон България, гр. София “Спестява ми много средства за съдебни разноски. Това е една изключителна инвестиция.” – М.Пенева, ПУ “Васил Друмев”, гр. Шумен “Да, Темите бяха представени систематизирано и достъпно.” – С. Терзийска, “Екобулхарт” ЕООД, с. Главница “По ясна представа за грешки при прекратяване на трудови договори.” – В.Ночева, “Дедракс” АД, гр. София “Много образно описаха случаите на освобождаване и артистично.” – А. Щилиянов “Райкомерс Конструкшън” ЕАД “Отлично представена лекция – интересна подкрепена с много примери, полезни в практиката дадени отговори по поставени казуси.” – Д.Милова – Столичен Куклен Театър “Очакванията от обучението напълно се оправдаха, а за нашия лектор какво да кажем – най-добрият” – Н.Танева, Кметство Равда “Уникални възможности, които дава трудовото право на работодателя, за да бъде в ситуация в която може да се справи с недобросъвестни работници.” – анонимен “Да, добре представена съдебна практика, като препратка към съответните нормативни актове.” – З. Иванова, “Трафик пътна сигнализация” ЕООД “Страхотен курс, научих нови неща във връзка с прекратяване на трудовите отношения. Беше много практично и полезно.” “Обученията с лектор г-н Иван Нейков винаги са много полезни за мен. Опресних познанията си и научих много нови неща, свързани с всекидневната ми работа Коментари: Както ще промените във Вашата работа още утре?  “Ще предприема стъпки за освобождаване на служител, използващ закрила по начин, като я избегна. Ще създам правила и процедури за награди на служителите, ще ги утвърдя и приложа в края на календарната 2015 г. Ще информирам бюрото по труда при сключване на тр. договори с учредителни страни от Франция.” – Е. Богданова, 9 ФЕГ , гр. София “Ще променя… на практика – всичко! Имаме много пропуски и с новата документация, която получих от обучението ще я  коригирам” анонимен, гр. Варна.
Проблемите, които ще се коментират са проблемите, с които ВИЕ всеки ден се сблъсквате! Материали:  богат набор от примерни документи, включващ над 60 примерни образци на видовете договори, различни молби и заповеди, които изпълняват волеизявленията на работодателя. Преди да дойдете на обучението е добре да си прочетете законите, защото това няма да се случи на обучението! Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина. Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!
 
Ценови пакети: Икономичен Стандарт ..Бизнес
    Best Seller  
Участие в целия курс да да да
Консултации и въпроси към лектора да да да
Удостоверение за преминат курс да да да
Кафе-паузи да да да
Wi-Fi интернет да да да
Материал на електронен и хартиен носител да да
Комфортни места на предните редове да
Лична консултация с лектора след обучението да
 Цена 240 лв.  360 лв.  480 лв.
       
Цена за втори участник: 180 лв. 300 лв. 420 лв. 
       
Цените са крайни, с вкл. 20% ДДС
Цените НЕ включват нощувки. В случай, че желаете може да предложим и организираме Вашето настаняване!

!!! Местата са ограничени !!! Моля, не превеждайте пари без да сте получили официално потвърждение с фактура !!!


ГАРАНЦИЯ 
“Застраховани сте” като получавате нашата гаранция, че всички теми ще бъдат преминати. В случай, че времето не стигне да бъдат обсъдени всички обявени теми, нашите лектори ще запишат видео обучение с пропуснатите теми и те ще Ви бъдат предоставени възможно най-скоро. По този начин ще бъдете сигурни, че нищо няма да изпуснете!
За да се регистрирате, изберете количество от съответния пакет и след това бутон РЕГИСТРАЦИЯ. Попълнете полетата и продължете до финализиране на заявката. При успешна регистрация ще получите веднага потвърдителен имейл с фактура.
 

Лектори

Място

Хотел Маджестик Бийч Ризорт

Хотел Маджестик Бийч Ризорт Majestic Beach Resort e елегантен, луксозен и модерен комплекс, издържан в съвременен архитектурен стил, стратегически разположен на първа линия, в северната част на Слънчев Бряг, върху парцел от 45 000 м2. Общата разгъната площ на комплекса е 56 000 м2, като над 35 декара от нея са превърнати в уникална градина с басейни и зелени площи.

Програма

 • Ден 1
  14:30 Регистрация на участниците 
  15:00 Откриване на семинара
  15:00 ПОСЛЕДНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ В КОДЕКСА НА ТРУДА и тяхното приложение. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В ТРУДОВИТЕ ПРАВООТНОШЕНИЯ СЪДЪРЖАНИЕ И КЛЮЧОВИ ЕЛЕМЕНТИ НА ТРУДОВИТЕ ДОГОВОРИ  
  16:30 Кафе-пауза
  16:45
  • СКЛЮЧВАНЕ И ИЗМЕНЕНИЕ НА ТРУДОВОТО ПРАВООТНОШЕНИЕ.
   • Предмет на трудовия договор – обхват на предмета на договора.
   • Видове трудови договори според срока на действие на договора. Нови възможности за прилагане на срочните трудови договори.
   Трудов договор със срок за изпитване.
  • Как да направим избор между трудов и граждански договор.
  • Изменение на договора. Правна уредба.
  • Ползите за работодателя от наемането на персонал на втори трудов договор. Особености на втори трудов договор със същия работодател.
  • Често допускани грешки от екипа на работодателя.Съдебна практика.
  18:00 Въпроси и дискусия
 • Ден 2
  9:30
  • Длъжностна характеристика – основен правен инструмент за защита интересите на работодателя – разработване, утвърждаване, връчване, изменение.
  • Трудова книжка и други лични документи на работника (дипломи, удостоверения, сертификати).
  • Правна уредба   на документите, свързани с трудовия стаж.
  11:00 Кафе-пауза
  11:30
  • Документи относно здравословното състояние на работника –
  • медицински удостоверения при постъпване на работа и др., болничен лист; документи относно проверки за употреба на алкохол; документи за употреба на лекарства, които влияят върху работоспособността.
  • Автобиография – защо е важно за работодателя да има представена автобиография от работника и служителя?
  • Препоръка при постъпване на работа.
  13:00 Обедна почивка
  14:00 ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТРУДОВОТО ПРАВООТНОШЕНИЕ
  • Как работодателя да организира и проведе законосъобразно съкращения в щата.
  • Право на работодателя на подбор – основания, процедури, документи.
  15:30 Кафе-пауза
  15:45
  • Прекратяване на трудовото правоотношение поради спиране на работа за повече от 15 дни.
  • Прекратяване на трудовото правоотношение поради липса на качества на работника за ефективно изпълнение на работата.
  • Прекратяване на трудовото правоотношение, когато работникът не притежава необходимото образование или професионална квалификация за изпълняваната работа.
  17:30 Въпроси и дискусия
 • Ден 3
  9:30
  • Прекратяване на трудовото правоотношение поради промяна на изискванията за изпълнението на длъжността, ако работникът не отговаря на тях.
  • Прекратяване на трудовото правоотношение поради обективна невъзможност за изпълнение на трудов договор.
  11:15
  • Действия на работодателя при възстановяване на работа на уволнен работник.
  12:00
  • Дискусия. Закриване на обучението.

Контакти

гр. София 1172
ж.к. Дианабад, ул. Васил Калчев 2, Офис - Партер