+359886575720 / +359882272125

Безопасност за младежи (тийнейджъри)

Безопасност за младежи (тийнейджъри)

Част от кампания "ДЕТСКА БЕЗОПАСНОСТ" на РЕСПОНСА ПРЕВЕНТ

Резюме

На 1 юни Респонса Превент – водещ консултант по здраве и безопасност в България, стартира информационната кампания „Детска безопасност“. Тя ще продължи един месец и ще бъде насочена както към децата, така и към техните родители, съобщиха организаторите. Кампанията ще продължи през целия месец юни и е част от инициативата на Респонса Превент да повиши културата по здраве и безопасност. Част от активностите са онлайн обучения, посветени на различни етапи, свързани със здравето и безопасността – от бременността до тийнейджърска възраст. Кампанията „Детска безопасност“ включва и онлайн обучение по първа долекарска помощ, а всички материали и събития ще бъдат свободно достъпни в онлайн каналите на Респонса Превент. „Всеки ден работим за подобряване на здравословните и безопасни условия на труд на нашия екип, нашите клиенти и техните служители. Но през юни акцентът пада върху децата и то не само на нашите деца, децата на нашите клиенти и техните служители, а на всички дечица. Обслужваме много учебни заведения – от ясли и детски градини, през основни и средни учебни заведения до университети, и имаме много наблюдения и препоръки, които нямаме търпение да споделим с всички. Нашата мисия е да направим здравето и безопасността навик – колкото по-рано, толкова по-добре“, коментира Снежана Иванова – основен идеолог и координатор на кампанията „Детска безопасност“ на Респонса Превент, цитирана в съобщението. Кампанията „Детска безопасност“ ще бъде с продължителност от пет седмици – през целия месец юни, като всяка седмица ще има конкретни теми, подходящи за различните възрасти. Стартът ще бъде даден с безопасността по време на бременност и ще включва  обезопасяване на дома, безопасност за бременни и най-честите грешки, които се допускат в този период. През втората седмица темите ще са обърнати към безопасността на бебета и малки деца, като е включено и обучение по оказване на първа долекарска помощ. През третата седмица акцентът ще бъде безопасност за ученици, а през четвъртата ще бъдат дадени полезни съвети и за младежи в тийнейджърска възраст. През последната седмица екипът на Респонса Превент е подготвил кратка информация за безопасност при бедствия и аварии. Специално за кампанията „Детска безопасност“ са разработени множество визуални материали, които дават основна информация на достъпен и разбираем език.
БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ, част от кампанията "ДЕТСКА БЕЗОПАСНОСТ" на Респонса Превент
 • РЕГИСТРАЦИЯ
За да се регистрирате, натиснете бутона „ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО“. В деня на обучението ще получите линк, на който може да участвате!
Акценти за тази част: 
  • Безопасност за младежи в тийнейджърска възраст
  • Безопасен спорт (спорт, тренировки и физически упражнения)
  • Безопасност сред природата
  • Безопасност на пътя и при шофиране
  • Безопасност при използване на продукти за красота и хранителни добавки (skin care/хранителни добавки/trend продукти)*
  • Безопаснен шопинг*
  • Безопасност в мола
  • Пристрастяване към мобилни устройства и дигитален детокс.
  • Киберсигурност за тийнейджъри
  • Защита на личните данни за младежи
  • Без/опасни навици (+последствия)
  *умишлено са използвани чуждиците от речника на младежите за да привлече вниманието им.

Лектори

Място

гр. София

ОНЛАЙН обучение

ОНЛАЙН обучение Онлайн обученията представлява семинар, който се провежда онлайн/презинтернет чрез софтуер за видеоконференция. Най-голямото предимство на онлайн обученията е възможността, която предоставят за провеждане на събитие от комфорта на дома или офиса на всеки един участник. Необходимо е да имате компютър с интернер, слушалки и микрофон (ако желаете да задавате въпроси). Ако нямате микрофон - може да задавате въпросите си чрез функцията "чат"

Контакти