+359886575720 / +359882272125

Quality Brunch – форум за управление на качеството в автомобилната индустрия

Quality Brunch – форум за управление на качеството в автомобилната индустрия

За втора поредна година специализираното събитие ще представи актуални новини и промени в изданията на международни стандарти

Резюме

На 17 април 2019 ще се проведе второто издание на събитието Quality Brunch, организирано от Респонса Превент в партньорство с Аутомотив Клъстер България и с подкрепата на M&M Милицер и Мюнх. Събитието е насочено към автомобилната индустрия в България и е фокусирано върху обучения за управление на качеството и прилагане на редица международни стандарти и практики в тази дейност. Събитието ще се проведе в Пловдив – град с втората най-голяма промишлена зона в страната и силно присъствие на фирми от автомобилната индустрия. Програмата на Quality Brunch ще представи преглед на развитието на сектора „Автомобилостроене” в България. Сред акцентите са актуални новини и промени, настъпили в изданията на международни стандарти като ISO 19011, изданията на VDA QMC и други. Ще бъде представена концепцията на Lean manufacturing. Гостите ще имат възможността не само да слушат, но и да вземат активно участие в обсъждане на практически казуси от областта на безопасност на продукта, както и да влязат в ролята на одитори по VDA 6.3. Организаторите планират забавно състезание, в което участниците ще премерят сили в областта на стандартите.
Quality Brunch има за цел да се превърне във форум за споделяне на знания и добри практики. Участието е напълно безплатно за до двама участници от една фирма!

Лектори

Място

гр. Пловдив

гр. Пловдив, Ландмарк Крийк Хотел и Уелнес

гр. Пловдив, Ландмарк Крийк Хотел и Уелнес
Ландмарк Крийк Хотел и Уелнес е разположен в парка на Гребния канал в Пловдив. Предлага безплатен външен басейн, безплатен фитнес център, спа и уелнес център и сауна срещу допълнително заплащане. Всички стаи предлагат климатик и безплатен WiFi. Включват също телевизор с плосък екран с кабелни канали и минибар. Има също кът за сядане и балкон. Самостоятелната баня е снабдена с душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. От стаите се открива изглед към планината или Гребния канал. В хотела има ресторант с лятна градина. Срещу допълнително заплащане се организират трансфери и наем на автомобили. При заявка се предлагат масажи. До центъра на Пловдив и Стария град може да се стигне за 7 минути с автомобил. Изложбените площи на Международния пловдивски панаир са на 6,5 км. Летище Пловдив е разположено на 23 км.

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Пловдив! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Контакти