+359886575720 / +359882272125

ТОП 10 на опасностите вкъщи - дистанционна работа, превенция на рисковете!

ТОП 10 на опасностите вкъщи - дистанционна работа, превенция на рисковете!

Обучението е подходящо за директори, управители, HR и не управленчески позиции.

Резюме

Обучението включва в себе си ядрото на 10 отделни обучения, като е взето най-важното от всяко едно от тях. Освен на опасностите, ще се спрем и на ценни съвети за превенция и мерки как може да ги намалим или предотвратим. Подготвили сме и за най-често случващите се инциденти и правилата за оказване на първа помощ. Обучението търпи всяка година промени, но за последните 10 години те бяха несъществени. През 2020 година, обаче, 50% от класацията беше променена и продължи да се променя и през тази година. Едва ли ще е изненада фактът, че това се дължи на пандемията и последвалите ограничителни мерки в цял свят. Без значение дали работите от вкъщи или не, факт е, че огромен процент от хората започнаха да прекарват по-голяма част от времето си вкъщи, в сравнение с предишни години…. Дори тези, които нямат възможност да работят от вкъщи започнаха да прекарват повече време в домовете си, защото през голяма част от времето забавленията бяха ограничени, заведенията затворени, пътуванията затруднени, а срещите с приятели също усложнени… да не говорим, че имаше момент, в който дори парковете и откритите площи бяха забранени. С увеличаване на времето, прекарано вкъщи, се увеличава и вероятността от нараняване при не отстранена опасност. Много работодатели използваха това обучение като инструктаж на служителите си при работа от вкъщи. Оказа се, че самите служители изпитват огромна удовлетвореност от интензивния формат, който включва в себе си най-важното от 10 различни обучения.
Онлайн обучението ще се проведе от 14:00 ч. Всички, заявили участие ще получат потвърждение на посочения имейл адрес след  регистрация. Линк за достъп до онлайн обучението, ще получите на 28.01 в периода 13:0-13:30 часа.
ТАКСА УЧАСТИЕ: 60 лв. с вкл. 20% ДДС
ВАЖНО Начин на плащане: по банков път по предварително издадена от нас фактура.
За да се регистрирате, натиснете бутона „ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО“ . При успешна регистрация ще получите потвърдителен имейл с фактура в рамките на работния ден.
За нас и нашите клиенти – здравето и безопасността са приоритет!

Лектори

Място

Онлайн

Контакти